Derfor er træ helt genialt

Et træ er en flerårig plante, der har en tydelig, opret stamme, som starter ved roden, og som bærer grene og blade et stykke over jorden. Det er helt fantastisk, hvad der er af muligheder med træ. Mange benytter træ i deres indretning. Her er der ingen grænser for kreativiteten. Det kan være træet bliver brugt til hylder, kommoder eller reoler. Uanset hvad så er der mange muligheder med træ.

Træ i udendørs brug

Træ kan bruges både indendørs og udendørs. Kigger vi på mulighederne med træ udendørs, så er der rigtig mange. Det kan være du skal have bygget et skur, eller der måske skal laves et nyt gyngestativ? Eller måske der skal bygges en ny træterrasse, så I kan nyde solen på terrassen om sommeren? Specielt træterrasser er meget populære sammenlignet med fliseterrasser, da træet har en behagelig overflade. Det giver ikke huller i sokkerne, som en fliseterrasse godt kunne. Med et træskur giver det også gode muligheder for opbevaring af terrassemøbler hen over vinteren.

Træ i huset

Træ er også meget populært i et indendørs miljø. Det giver et rå og naturligt look til eksempelvis stuen. Her er kommoder, reoler eller hylder tit af træ. Det passer godt ind i det fleste former for indretning uanset stilen. Derudover er trægulve også meget moderne. Specielt parketgulve eller sildebensgulve er populære, da man kan tage det naturlige look og indføre det i rummet. Træ kan også bruges som andet end indretning. Det kan også benyttes praktisk. Hvis du eksempelvis har en brændeovn, så er det træ der bruges til at brænde. Så kan du med flammerne varme rummet op gennem de kolde vintermåneder.

Den korte af den lange er, at træ er fantastisk at arbejde med. Om det er inde eller ude, praktisk eller til indretning. Så er der mange muligheder for at skabe noget smukt.