3 gode råd til en naturlig indretning

I dette indlæg vil vi komme med tre gode råd til, hvordan du skaber en naturlig og indbydende indretning. Det handler om at indretningen skal ose af liv, og være behagelig at opholde sig i. Det kan være svært at sætte sig tilfreds med sin indretning, så det er vigtigt altid at lade sig inspirere af sine omgivelser. Her kommer vores tre bud.

1: Massere af grønt

Man kan da i hvert fald sige, at ens indretning er naturlig og levende hvis man har godt med smukke planter og blomster. Sørg for at have en masse smukke planter i dit hjem. Har du eventuelt et skud fra haven, så kan du plante det til dit hjem. Det er også meget moderne at have gulvplanter, som faktisk har en forholdsvis stor størrelse. Det kunne være et lille træ måske et citron- eller appelsintræ.

2: Gør det lyst

Gør det naturligt ved at gøre det lyst. Sørg for at få så meget naturligt lys ind i alle dine rum, da det liver rummet op og skaber liv. Et lyst trægulv kunne være en rigtig god start for at skabe det lyse rum. Derudover er store, flotte vinduer rigtig godt, og generelt lyst træ eller hvide farver giver rummet lys.

3: Naturlige flammer

Hvad er mere naturligt end naturlige flammer? Det giver et helt fantastisk boost til rummet. Her er der primært tale om stuen. Med en brændeovn kan der virkelig skabes hyggelige aftenener, hvor der vil komme naturlig varme fra brænden. Det er meget moderne, at have sådan en i sit hus. Og hvis du ikke har en brændeovn, fordi du ikke har nogen skorsten. Så er der også mulighed for at installere en biopejs. En biopejs har utrolig mange fordele, bl.a. at den kan brænde uden skorsten, da den ikke udleder rød, sod eller lignende. Det giver nogle helt nye indretningsmuligheder. Med en biopejs kan du give indretning et naturligt feel.