Få en anderledes oplevelse helt tæt på naturen

Midt mellem Jylland og Fyn er der mulighed for at få en anderledes og lærerig oplevelse helt tæt på havet ved Lillebælt. I 60 meters højde er der nemlig mulighed for at prøve Bridgewalking fra toppen af den gamle Lillebæltsbro. Her kan man i selskab med en guide opleve en helt fantastisk udsigt over hav, skov og by nær ved broen. Her kan man også høre mere om Lillebæltsbroen og dens opland. Lyder det som noget for dig? Så læs mere om turen her og køb billetter nederst på siden.

Tag hele familien med på tur

Så længe, at man kan klare en tur på 2,5 kilometer og er over 140 cm, så kan alle faktisk være med. Der vil selvfølgelig være trapper undervejs for at kunne op i højden, hvilket også skal bestiges. Derfra er det bare at nyde oplevelsen og suget i maven, når man står og kigger 60 meter ned på havets overflade. Så det er bare om at tage hele familien i hånden og give dem en helt unik oplevelse her i det danske land.

Hele turen tager ca. to timer, da der også indgår sikkerhedsinstruktion i kablerne, omklædning og hyggelige pauser undervejs, hvor der er mulighed for at høre nogle af de mange historier om broen og oplandet. Der er desuden mulighed for at nyde en madpakke på pladsen, når man kommer ned, hvor der er sat borde og bænkesæt samt en legeplads op til formålet.

En anderledes gave

Mange modtager et gavekort til Bridgewalking i gave til deres fødselsdag eller juleaften. Det er nemlig en unik mulighed for at komme ud at opleve noget nyt. Desuden er broen centralt placeret her i Danmark, så den er nem at komme til, om man bor i den østlige eller vestlige del af landet. Broen har tidligere været med til at samle flere landsdele, og det gør den også i dag med denne mulighed for at komme op og gå på den.

Så lyder det som noget du eller nogle af dine kære skal ud på? Eller tag hele arbejdspladsen under armen og få en anderledes oplevelse sammen tæt på naturen sammen. Så er det bare at købe billetter til Bridgewalking. Prisen er kun 255 kroner for børn under 16 og derfra er prisen 315 kroner for voksne her i 2022. Så gå ind på Bridewalking Lillebælt hjemmeside, og køb dine billetter til din næste store oplevelse.